ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ: +30 2310 516677

Davvero

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

 Γαμπριάτικα κοστούμια. Νεανικά μοντέρνα κοστούμια σε στενή γραμμή, κοστούμια συνοδείας, γαμπριάτικα ρούχα  σε ασυναγώνιστές τιμές για τους πιο απαιτητικούς άνδρες!

Το ιταλικό επίρρημα "DAVVERO" σημαίνει «αληθινά». Από το 1990 συμβολίζει το αληθινό ενδιαφέρον για το ανδρικό κοστούμι που εκπροσωπεί πιστά η εταιρία "DAVVERO" στη Θεσσαλονίκη.

Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα υφάσματος από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους με 100% ελληνική παραγωγή σε ιδιόκτητο ραφείο στις εγκαταστάσεις μας. Κατασκευάζουμε ανδρικά κοστούμια για γάμους, επίσημες εμφανίσεις & επαγγελματικό ντύσιμο γραφείου που ξεχωρίζουν.

Το φυσικό κατάστημα μαζί με το υπερσύγχρονο ραφείο αποτελεί την «καρδιά» του DAVVEROπου «χτυπά» καθημερινά εδώ και 28 χρόνια στη Φράγκων 20.

Σκοπός του DAVVERO είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση για τις ανάγκες των πελατών μας με ανδρικά κοστούμια σε προσιτές τιμές. Αυτό αποτελεί το «μαγικό φίλτρο» που χρησιμοποιούμε με επιτυχία για να υποστηρίξουμε το αυθεντικό ανδρικό fashionstyle.

 

FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle +

Υπερσύγχρονο ραφείο στις άριστες εγκαταστάσεις του Davvero στη Θεσσαλονίκη.

Μοντέρνα γαμπριάτικα κοστούμια & formal wear ανδρικά κοστούμια κατασκευάζονται καθημερινά σύμφωνα με τις δικές στιλιστικές ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ DAVVERO

Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message


Main Store Fragon 20, 3rd Floor
Tel: (+30) 2310 516677 & (+30) 2310 543894
contact@davvero.gr


For any question, we will be happy to help you
by phone, or by mail.
You are always welcome to our Stores to get the information you need!